Contactgegevens:


Bosmanege
Slotleane 1
9243 SK Bakkeveen
tel: 0516 - 541105

Hoefsmederij Nienke Stuiver

nienke 2 nienke 3

Mijn naam is Nienke Stuiver.
Geboren in Fryslân (1989) tussen de paarden. Als ponyruiter al veel gepresteerd in zowel springen, eventing en dressuur. Momenteel rijd ik dressuur niveau Z2 ,springen klasse M en eventing klasse M. Ik ben tussen veel paarden (paardenfokkerij) en veel paardenliefhebbers groot geworden. Hierdoor kan ik stellen dat mijn kennis over het bewegen van een paard zeer groot is. Vanwege het belang van goede voeten, goed harnachement en natuurlijk een goede rijstijl kan een paard wel of niet presteren.

Opleiding:
Aan het AOC te Meppel heb ik de 4 jarige opleiding paard en sport afgerond. Daarna heb ik de 3 jarige opleiding voor hoefsmid in Zwolle(Groene Welle) gevolgd en heb ik bij vakkundige hoefsmeden mijn stage mogen doen.

Op de Bosmanege in kunt u bij mij terecht voor het bekappen of het op ijzers zetten van u pony of paard.
Tevens kan ik ook bij u aan huis komen.

Voor vragen of met maken van een afspraak kunt u terecht bij Nienke. Telefonische bereikbaar: 0615839905

kijk ook eens op www.hoefsmederijnienkestuiver.com

nienke1